Over ons

Over ons


Wie zijn wij?

Autoservice Zutphen is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor het aanschaffen van occasions, maar ook werkplaatsdiensten zoals onderhoud en reparaties. Bij ons staat de klant centraal, wij zorgen voor persoonlijke service en uitstekende kwaliteit. U komt nooit voor verrassingen te staan, u krijgt namelijk altijd een prijsopgave voor af. Onze prijzen zijn scherp en de boodschap helder. Mochten er onderdelen aan vervangen toe zijn, dan nemen wij vooraf contact met u op om te overleggen. Wij zien u graag als tevreden klant terug.

 

Autoservice Zutphen is RDW-erkend en aangesloten bij de BOVAG en de N.A.P. (Nationale Autopas). Wij zijn het adres voor betrouwbare occasions van elk automerk. De occasions worden zorgvuldig gekozen, waarbij de aanwezigheid van de onderhoudshistorie en een te traceren verleden belangrijke waarden zijn. Staat uw droomauto niet onze voorraad? Neem contact op ons op. Wij gaan graag op zoek naar een geschikte auto die aan al uw wensen voldoet. 


Of het nu om een periodieke onderhoudsbeurt gaat, om een APK of om een grote of kleine reparatie, u kunt bij ons terecht. Wij volgen in onze garage de laatste ontwikkelingen waardoor er een team van vakkundige mensen voor u klaarstaat. De monteurs hebben een goed uitgeruste werkplaats waardoor zij goed zorg kunnen dragen voor onderhoud en reparaties. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.